Babagan awake dhewe

Terobosan

AIR-ERV

Pambuka

Xiamen AIR-ERV Technology Co., Ltd.khusus ing Researching & Developing lan Manufaktur udhara kanggo sistem Recovery panas udhara wiwit 1996 karo bangunan dhewe. pakurmatan kanggo nyedhiyakake layanan OEM utawa ODM kanggo akeh perusahaan sing misuwur, kayata GE, Daikin, Huawei lan liya-liyane, lan entuk reputasi gedhe ing omah lan ing luar negeri kanthi kualitas lan rega sing cukup. Sistem ventilator pemulihan panas / energi duwe rong fungsi utama, nyedhiyakake hawa seger / resik / nyaman lan nyimpen panas / energi.Dipengaruhi dening COVID-19, ventilator pemulihan energi pemurnian kanthi sterilisasi UV saya tambah populer lan penting ing bangunan ijo. Inti penukar panas udhara menyang piring udhara digunakake akeh ing HAVC, telekomunikasi, tenaga listrik, tekstil, mobil, panganan, medis. , tetanèn, peternakan, pangatusan, welding, boiler lan industri liyane kanggo ventilasi, Recovery energi, cooling, dadi panas, dehumidification lan Recovery panas sampah.Yen sampeyan duwe pitakonan utawa kabutuhan, welcome kanggo hubungi kita, matur nuwun.

 

produk

Inovasi

  • ERV Heat Recovery Ventilator karo Purifier

    ERV Heat Recovery Vent...

    ERV Heat Recovery Ventilator karo Purifier ERV Heat Recovery Ventilator karo Purifier ora mung dibangun ing Highly efisiensin exchanger panas kanggo mbalekake panas lan ngirit daya, nanging uga nambah Filter utami, karbon aktif Filter lan HEPA Filter kanggo èfèktif nyaring bledug, bakteri lan obyek mbebayani liyane ing udhara, efisiensi pemurnian PM2.5 nganti 99,5%.Digunakake kanggo villa, sekolah, ruang kafe, ruang rapat, kantor, hotel, laboratorium, KTV, klub fitness, bioskop, ruang paling ngisor, ruangan udud lan liya-liyane ...

  • Ventilator Pemulihan Panas lan Energi Standar

    Panas lan Ener standar...

    Ventilator Pemulihan Panas lan Energi Standar Ventilator pemulihan energi yaiku sistem ventilasi tengah sing nyedhiyakake hawa seger, mbusak hawa basi njero ruangan lan ngimbangi kelembapan ing bangunan.Kajaba iku, padha bisa nggunakake panas mbalekake saka udhara stale kanggo panas udhara resik mlebu menyang suhu nyaman.Iki ora mung mbantu nggawe lingkungan sing resik lan nyaman sing ningkatake kesejahteraan pangguna bangunan, nanging uga bisa mbalekake energi kanggo ngirit daya.Opsional: 1.Sensible aluminium ...

  • Ventilator Double Way - sumber lan exhaust online ing wektu sing padha

    Ventilator Double Way...

    Ventilator Double Way - sumber lan exhaust online ing wektu sing padha Ventilator cara pindho digunakake kanggo nyuplai online lan exhaust online ing wektu sing padha, bisa discharge udhara reged njero ruangan nalika udhara seger ruangan kanggo nambah efek ventilasi.Motor AC merek kanthi daya sedheng lan gangguan swara.Ngalih tombol standar utawa pengontrol cerdas kanggo pilihan.Fitur: 1. Aplikasi Wide: sawetara aliran udara yaiku 150 ~ 5,000 m³ / h, cocok kanggo sekolah, omah, ruang konferensi, kantor, hotel, laboratorium, ...

  • Ventilator One Way - nyedhiyakake hawa utawa hawa exhaust

    Ventilator siji arah ...

    Ventilator One Way - nyedhiyakake udara utawa udara exhaust Ventilator siji-cara digunakake kanggo pasokan udara utawa sistem pembuangan udara.Opsional: 1.Brand DC motor utawa AC motor kanggo pilihan.2. Telung saringan lapisan kanggo pilihan.Ana filter primer + filter karbon aktif + filter HEPA kanggo nyegah hawa reged, filter HEPA bisa nyuda PM2.5 kanthi efektif lan njamin hawa seger lan resik.3.Standard knob switch utawa controller cerdas kanggo pilihan.Fitur: 1. Aplikasi Wide: kisaran aliran udara yaiku 50 ~ 5,000 ...

Kabar

Service First